ΛύκΡιο Ελληνίδων της Λάρισας
GR | EN


Συχνές Ερωτήσεις | Βιβλίο Επισκεπτών | Επικοινωνία
 
 
 
 
Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις για Μαθητές
Υλικό για Μαθητές
Φωτογραφίες
Βίντεο
 
:: Αρχική » Βιβλίο Επισκεπτών
 
Βιβλίο Επισκεπτών
 
Νέο Μήνυμα »
Χρυσόστομος Κυπριτζής18-09-2013
Η χθεσινή παράσταση ήταν με μια λέξη μαγική! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, χορευτές και ιδιαίτερα στο δάσκαλο.
ΤΑΣΟΥΛΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΗ27-06-2013
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΧΘΕΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ......
Ουρανία Καραμανώλη27-06-2013
Μετά τη χθεσινή επίδειξη αισθάνομαι πολλά,δυνατά+όμορφα.Περηφάνια για τα παιδιά που συμμετείχαν.Οι μεγάλοι με καθήλωσαν, το φυτώριο με γέμισε αισιοδοξία, τα μικρά με συγκίνησαν+με κατέπληξαν.Ικανοποίηση για την ευόδωση τόσων προσπαθειών που αναγνωρίζονται στα "ευχαριστώ"και"συγχαρητήρια" των γονέων και των απλών θεατών.Συγκίνηση για όλες τις στιγμές που μας χαρίζει η παράδοσή μας μέσω του Λυκείου που παρά τα χρόνια που περνούν, συνεχίζουν να είναι μοναδικές και ανεκτίμητες.Συγχαρητήρια σε όλους!
Ο Δάσκαλος (Δ.Τ.)30-01-2013
Στο τέλος της χθεσινής βραδιάς στο ο Νίκος Φιλιππίδης μου είπε "μπράβο στα παιδιά είχαν διάθεση απόψε -#8230;" Εμείς λέμε μπράβο σ’ αυτόν τον σπουδαίο μουσικό που μας χάρισε μια ανεπανάληπτη, απολαυστική, ατμοσφαιρική βραδιά. Μια βραδιά που προστίθεται στις τόσες εξαιρετικές στιγμές του ΛΕΛ. Τη διαφορά εδώ την κάνει όλος αυτός ο υπέροχος κόσμος του Λυκείου των Ελληνίδων της Λάρισας.
ΝΙΚΟΣ-ΕΥΗ-ΜΠΕΜΠΕ26-12-2012
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ.. ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ...
Ουρανία18-11-2012
Πολλά συγχαρητήρια για την ιδέα & την οργάνωση,πολλά ευχαριστώ για την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε άλλο ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο πάνω στα ιδιαίτερα απαιτητικά,πολύπλοκα και γι' αυτό πανέμορφα χορευτικά μοτίβα της Κύθνου!Η κούραση έντονη αλλά οι εμπειρία πολύτιμη.Είμαστε τυχεροί που για άλλη μια φορά είχαμε την ευκαιρία να καταλάβουμε ότι η παράδοσή είναι ο πλούτος της χώρας αυτής.Και εις άλλα!
ΤΑΣΟΥΛΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ05-11-2012
Oταν χάσεις κάτι ή για κάποιους λόγους αναγκαστείς να το στερηθείς τότε καταλαβαίνεις την αξία του.Μου λείπει το λύκειο,μου λείπει ο χορός,μου λείπετε όλοι.Φιλιά από την σχεδόν χειμωνιάτικη Φλώρινα.ΤΑΣΟΥΛΑ.
Δημήτρης Τσιπλακούλης28-10-2012
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους αγαπημένους φίλους για τις ευχές τους στη γιορτή μου. Αλλά και όσους επεχείρησαν και δεν τα κατάφεραν λόγω υπερφόρτωσης των γραμμών. Ανταποδίδω τις ευχές, υγεία, δύναμη και αισιοδοξία σε όλους
Ανδριάνα Λυμτσιούλη26-10-2012
Δάσκαλε χρόνια σου πολλά με υγεία και δημιουργικά όπως μόνο εσύ ξέρεις καλά τη συνταγή.όλα γίνονται ένα ,το πάθος ,το μεράκι, η γνώση,η αγάπη για αυτό που λέγεται παράδοση και μεταλαμπάδευση σε όλους εμάς.Να είσαι πάντα καλά.
Ουρανία05-10-2012
Σήμερα ξεκινούν τα μαθήματα στο Λύκειο Ελληνίδων Λάρισας για τη φετινή χρονιά!!!Καλή αρχή σε όλους!!!Ας είναι για άλλη μια χρονιά ο χορός και η παράδοσή μας ένας από τους τρόπους να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να έρθουμε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο!
Προηγούμενη Σελίδα  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Επόμενη Σελίδα  Επόμενη Οθόνη