ΛύκΡιο Ελληνίδων της Λάρισας
GR | EN


Συχνές Ερωτήσεις | Βιβλίο Επισκεπτών | Επικοινωνία
 
 
 
 
Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις για Μαθητές
Υλικό για Μαθητές
Φωτογραφίες
Βίντεο
 
:: Αρχική » ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ
 
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ
 
 

Μαθήματα ελληνικού χορού και πολιτισμού

      Μετά από την παράσταση σταθμό στα πολιτιστικά γεγονότα της πόλης μας, μα και όλης της χώρας, όπως την έκριναν άνθρωποι που μελετούν το παραδοσιακό τραγούδι και τον παραδοσιακό χορό, Αέρας, γη, νερό, φωτιά, στοιχεία αχάλαστα, το Λύκειο των Ελληνίδων σταθερό στους στόχους του σε θέματα παράδοσης ξεκίνησε τις έγραφες για όλα τα τμήματά του.

Τα μαθήματα παρακολουθούν μαθητές όλων των τάξεων του δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, φοιτητές αλλά και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, που διακατέχονται από ευαισθησία και αγάπη για τον παραδοσιακό χορό, καθώς και για όλα τα στοιχεία της ελληνικής μας παράδοσης.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στην αίθουσα "Ζήνα Πατέρα", στο παραδοσιακό σπίτι του Λυκείου, στη Νεράιδα, προσφέροντας γνώση και διέξοδο μέσω της διερεύνησης και προσέγγισης του ελληνικού χορού.

Οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων πραγματοποιούνται καθημερινά 7-9.30 το απόγευμα και Σάββατο 11-1 το πρωί στο παραδοσιακό σπίτι του Λυκείου, Δήλου 17 στη Νεράιδα.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2410624379, και στο τηλέφωνο 2410 534754 τις ίδιες ώρες, περισσότερες πληροφορίες στο www.lel.gr

 

 
Προβολή        Προβολή