Λύκειο Ελληνίδων της Λάρισας
GR | EN
 
 
 
 
Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις για Μαθητές
Υλικό για Μαθητές
Φωτογραφίες
Βίντεο
 
:: Αρχική » Βιβλίο Επισκεπτών
 
Βιβλίο Επισκεπτών
 
δάσκαλος04-09-2017
Παρακαλώ να επισκέπτεστε τις Ανακοινώσεις για Μαθητές με τον κωδικό. Οι Ανακοινώσεις για Μαθητές είναι κάτω από τις ανακοινώσεις και να ενημερώνετσε για τις προβες και για την ιματιοθήκη Ο δάσκαλος
δασκαλος04-09-2017
Ανακοίνωση για την παράσταση ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 4-09-17 ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΗ Στις 7,30 μ.μ. Καραγκούνες και Μεταξάδες ΠΡΟΒΕΣ 8.45 τη Θεσσαλία από το Α΄ μέρος (με μουσικό) και ολόκληρο το Β΄ μέρος- Έναρξη Β΄ μέρους 9,15 Πρόβα στην Κρήτη με μουσικούς αύριο ή μεθαυριο
Νίκος Θεοδωρόπουλος21-04-2015
Το Λ.Ε. Λάρισας στην εκπομπή Αλάτι της γης στις 19-4, για ακόμη μια φορά απέδειξε την σοβαρότητα με την οποία προσεγγίζει την παράδοση του τόπου μας. Ένα πρόγραμμα προσεκτικά επιλεγμένο με χορούς και τραγούδια του νομού, εξαιρετική η παρουσία το τραγούδι και το κέφι της χορευτικής ομάδας, μουσικοί που με το ηχόχρωμα τους μας έβαλαν στο ντόπιο κλίμα του γλεντιού. Δημήτρη συγχαρητήρια!
ΓΚΕΛΥ ΣΑΙΤΗ04-04-2014
ΔΑΣΚΑΛΕ, AΠOΛAYΣA XΘEΣ TO BIBΛIO ΣAΣ "Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ". TO ΔIABAΣA TO BPAΔY KAI AΠOPPOΦHΘHKA. HTAN ΛEΠTOMEPEΣTATO, ΠOΛY KAΛOΓPAMMENO, KATANOHTO AKOMA KAI ΣE OΣOYΣ ΔEN AΣXOΛOYNTAI ME THN ΠAPAΔOΣH (KI AYTO EINAI ΠOΛY ΣHMANTIKO). EΞAIPETIKO! MΠPABO ΓIA TH ΔOYΛEIA ΣAΣ ΠOY EΓKEITAI ΣTH ΣYΓΓPAΦH TOY BIBΛIOY AΛΛA AKOMA ΠEΡIΣΣOTEPO ΓIA TH MAKPOXPONH ΔOYΛEIA ΠOY BPIΣKETAI "KPYMMENH" ΠIΣΩ AΠ- AYTO ΓIA TH ΣYΛΛOΓH OΛΩN AYTΩN TΩN ΠΛHPOΦOPIΩN.
ENZO ABATE, DIRECTOR OF FESTIVAL OF AGRIGENTO30-03-2014
Dimitris, Δημήτρη, Άρχισα να κάνω λαϊκές παραδόσεις με έναν ενεργό τρόπο το 1973, συμμετείχα σε πολλά φεστιβάλ φολκλόρ στην Ευρώπη και την Αμερική και έχω δει πολλές ομάδες να παρουσιάζουν την Ελλάδα. Το Λύκειο των Ελληνίδων της Λάρισας, είναι σίγουρα η καλύτερη στο χορό, τα κοστούμια, τη χορογραφία και τη διαγωγή μεταξύ των από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα. Ειλικρινή συγχαρητήρια.
Νίκος Θεοδωρόπουλος30-03-2014
Θερμά συγχαρητήρια Δημήτρη, καατάφερα να σας live μέσω web tv στην βραδυνή παράσταση στο θέατρο Πιραντέλο, εντυπωσιακό το Λ. Ε Λάρισας για άλλη μια φορά, δεν είναι τυχαίες οι επιτυχίες του όλα αυτά τα χρόνια, πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, δυναμικό πρόγραμμα, ωραία εναλλαγή χορών, πολύ καλή σκηνική παρουσία.
ΣοΦία07-03-2014
Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην ομάδα του ΛΕΛ για το AGRIGENTO καλή τύχη,in bocca al lupo!!!!!!!!!!!!!
ΤΑΣΟΥΛΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ20-09-2013
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ,ΑΙΣΘΑΝΤΙΚΟ,ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΟ,ΗΘΟΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΥΣΙΚΑ.ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΟΛΟ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ.ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ -ΓΙ-ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ-ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΩΝ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΑΣ,KAI ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ,ΣΤΙΣ ΑΚΟΥΡΑΣΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΣΑΝ ΝΑ ΝΤΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ.
Λίλη Τσακίρη19-09-2013
Συγχαρητήρια σε όλους για την προχθεσινή παράσταση! Εξαιρετική καλλιτεχνικά, αισθητικά, σκηνοθετικά, όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά και άρτια τεχνικά! Μας καθήλωσε! Πραγματικά, αξίζει να παρουσιαστεί ξανά, σε όποιο χρόνο, για το κοινό της Λάρισας και όχι μόνο που δεν μπόρεσε να την απολαύσει!
ΕΛΕΝΗ18-09-2013
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Επόμενη Σελίδα  Επόμενη Οθόνη