Λύκειο Ελληνίδων της Λάρισας
GR | EN
 
 
 
 
Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις για Μαθητές
Υλικό για Μαθητές
Φωτογραφίες
Βίντεο
 
:: Αρχική » Δήλωση Απορρήτου
 
Δήλωση Απορρήτου
 
 

Το Λύκειο των Ελληνίδων της Λάρισας συλλέγει πληροφορίες από τους επισκέπτες του δικτυακού τόπου lel.gr, με την χρήση cookies ή με απευθείας καταχώρηση των στοιχείων των επισκεπτών μέσω φορμών που βρίσκονται στις σελίδες του lel.gr. Το Λύκειο των Ελληνίδων της Λάρισας, δεσμεύεται πως δε θα δημοσιοποιήσει τα στοιχεία αυτά με κανένα μέσο, έντυπο ή ηλεκτρονικό και δε θα παραχωρήσει τα στοιχεία αυτά σε τρίτους για κανένα λόγο.

Τα στοιχεία θα διατεθούν μόνο στις αρμόδιες δικαστικές αρχές για σημαντικό λόγο, έπειτα από αίτημα εισαγγελέα. Επίσης, το Λύκειο των Ελληνίδων της Λάρισας, μπορεί να δημοσιοποιήσει πληροφορίες που προέρχονται από τη συλλογή στοιχείων, έπειτα από στατιστική επεξεργασία τους, χωρίς να υποδεικνύεται κάποιο συγκεκριμένο άτομο, όπως για παράδειγμα, η δημοσίευση στατιστικών στοιχείων επισκεψιμότητας του δικτυακού τόπου.

Οι ρυθμίσεις και οι κανόνες αυτοί υπάρχουν για δικό σας όφελος και ζητούμε την κατανόηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με θέματα ασφαλείας, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας.

Ευχαριστούμε,
Λύκειο των Ελληνίδων της Λάρισας